Informatikai rendszer tervezés

Hogy működik az IT rendszer tervezés?

Informatikai rendszerek tervezése során különös figyelmet kell fordítani az információbiztonságra és az üzletmenet folytonosságára. Partnereink számára teljes körű informatikai megoldást nyújtunk, mely magában foglalja a tervezés, a kialakítás és az üzemeltetés feladatait is. Olyan informatikai rendszerek kialakítására törekszünk, melyek maximálisan alkalmazkodnak és kiszolgálják ügyfeleink igényeit, biztosítva ezzel a zavartalan és hatékony üzleti tevékenységet.

Ahhoz, hogy hatékony vállalati informatikai infrastruktúrát alakítsunk ki, a fejlesztés első lépése a célok határozott és pontos megfogalmazása. Ezt követi a felmérés: mi a jelenlegi állapot, milyen erőforrások állnak rendelkezésre, mik a felhasználói igények, milyen vezetői elvárásoknak kell megfelelni? Mindezek tükrében szakembereink - folyamatos konzultáció mellett - elkészítik a fejlesztési lépések leírását, adott esetben alternatív javaslatokat is kidolgozva.

A végleges tervdokumentáció "beszállító független", azaz alkalmas arra, hogy annak alapján - a terv készítőjétől függetlenül - a megfelelő kompetenciák birtokában el lehessen végezni a megvalósítást. Cégünk természetesen a megvalósításban is partner, akár a konkrét kivitelezés megvalósítójaként, akár folyamatos szakértői támogatás biztosítójaként.

Image

Néhány jellemző szolgáltatásunk

  • Hálózati topológia tervezése és kiépítése
  • Windows Active Directory alapú hálózati infrastruktúra kialakítása
  • Exchange alapú levelező és csoportmunka támogató rendszerek tervezése és kialakítása
  • Vállalati intranet kialakítása Windows Sharepoint technológiával
  • Hardveres és szoftveres hálózati biztonsági megoldások kiépítése
  • Szerverpark konszolidáció
  • Nyomtató konszolidáció és költségmenedzsment rendszerek kialakítása
  • Mobilkommunikációs megoldások kiépítése és/vagy integrálása a meglévő infrastruktúrába

Kiemelt szolgáltatásaink

Elit Hacker 2022. Minden jog fenntartva.

Created with ❤ by CodeEssences