Behatolástesztelés

Mit jelent a behatolástesztelés?

A Penetrációs teszt egy biztonsági incidenst megelőző vizsgálat, melynek során egy etikus hacker biztonságos keretek között térképezi fel és dokumentálja a tesztelt rendszer sérülékenységeit. A részletes dokumentáció és tanácsadás segít a cég technikai személyzetének kijavítani a biztonsági réseket, ezzel növelve a vállalkozás felkészültségét

A Penetrációs teszt mára az offenzív biztonsági tesztek gyűjtőfogalma lett. Ahhoz, hogy a legoptimálisabb eredményt kapja, segítünk kiválasztani, hogy milyen jellegű teszt a legoptimálisabb önnek.

Image

Mi a penetrációs tesztelés előnye?

Az offenzív tesztelés a leghatékonyabb módszer a biztonságosnak vélt rendszer/alkalmazás/eszköz a hackerek valós módszereivel történő vizsgálatának.

Egy adatszivárgás hatalmas kockázatot rejt egy vállalkozás számára, hiszen az anyagi veszteségen kívül a cég iránti bizalom is csökken, ami bizonyos szegmensek esetén akár csőd szélére is sodorhat.

A rendszeres penetrációs tesztelés segít radikálisan csökkenteni ennek a kockázatát.

Ha Ön úgy véli, hogy rendszere biztonságos, akkor teszteltesse az implementált biztonsági mechanizmusokat a gyakorlatban is

Kiemelt szolgáltatásaink

Elit Hacker 2022. Minden jog fenntartva.

Created with ❤ by CodeEssences